a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Zwangerschapsfotografie

Negen maanden lang draag jij je kindje bij je. Je voelt álle bewegingen: hikjes, schopjes, koprollen, noem het maar op. Je kindje reageert op jouw aanrakingen en je geniet van de interactie tussen jou en je kindje.  In die periode dat je kindje in jouw buik zit, groeit jouw liefde voor je kindje en ben je enorm nieuwsgierig naar hoe je kindje er uiteindelijk uit zal komen te zien. De als maar groeiende liefde leg ik graag voor je vast met een sessie zwangerschapsfotografie.

De meeste vrouwen zijn ontzettend trots op hun zwangere buik: er groeit een wezentje in hun lichaam en gedurende een periode van negen maanden klopt er niet één hart in hun lichaam, maar twee (of soms zelfs drie of meer). Met je buik mag je pronken! Je mag trots zijn op die mooie bolle buik en genieten van de bewegingen van je kindje.

Jouw trots kan ik vastleggen of foto! Dit kan bij jou thuis, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Maar dit kan uiteraard ook op een locatie buitenshuis, bijvoorbeeld op het strand, in het bos of ergens anders. We doen alles in jouw tempo: jij bepaalt wat haalbaar is en wat voor soort foto’s je wilt.

Ik vraag je altijd vooraf wat voor soort foto’s je wilt laten maken. Je kunt je laten inspireren door foto’s te zoeken via Pinterest. Samen kijken we dan wat haalbaar is, wat we nodig hebben en hoe we jouw zwangerschapsfotografie tot een succes kunnen maken.

Na de fotoreportage
Na uiterlijk zes weken lever ik je de gemaakte foto’s aan. Je ontvangt deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery. Ook zijn een harmonicaboekje of een mini foto album mogelijk. Voor prijzen en mogelijkheden kun je kijken bij tarieven.