Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

De meeste vrouwen zijn ontzettend trots op hun zwangere buik: er groeit een wezentje in hun lichaam en gedurende een periode van negen maanden klopt er niet één hart in hun lichaam, maar twee (of soms zelfs drie of meer).

Negen maanden lang draag jij je kindje bij je. Je voelt álle bewegingen: hikjes, schopjes, koprollen, noem het maar op. Je kindje reageert op jouw aanrakingen en je geniet van de interactie tussen jou en je kindje.  In die periode dat je kindje in jouw buik zit, groeit jouw liefde voor je kindje en ben je enorm nieuwsgierig naar hoe je kindje er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Met je buik mag je pronken! Je mag trots zijn op die mooie bolle buik en genieten van de bewegingen van je kindje. Jouw trots kan ik vastleggen of foto! Dit kan bij jou thuis, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Maar dit kan uiteraard ook op een locatie buitenshuis, bijvoorbeeld op het strand, in het bos of ergens anders. We doen alles in jouw tempo: jij bepaalt wat haalbaar is en wat voor soort foto’s je wilt.

Na de fotoreportage
Na uiterlijk zes weken lever ik je de gemaakte foto’s aan. Je ontvangt deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery.