a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

dagmara, foto-dag.nl, wie ben ik

 

 

Sinds 2012 ben ik officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel als zijnde zelfstandige zonder personeel in de categorie fotografie. Ik ben zoals men dat ook wel eens zegt, deeltijd fotograaf. Dat houdt in dat ik naast mijn reguliere werk in Personeelszaken, ik fotografeer in mijn vrije tijd.

Ik kenmerk mijzelf door mijn spontaniteit, mijn creatieve insteek voor composities en mijn enthousiasme. Hierdoor zijn sommige standaard foto’s toch net een tikkeltje anders dan anders. Mijn kracht haal ik uit de omgeving waarin ik mij bevind: lekker buiten, of in een huiskamer, maar altijd gemoedelijk, relaxed en op mijn gemak. Overal is wel een oplossing voor te vinden en regelmatig wurm ik mijzelf in de meest onmogelijke houdingen om het perfecte shot in beeld te krijgen!

Naast mijn werk (HR Adviseur) en fotografie, ben ik ook nog moeder van een zoon (november 2014) en een dochter (april 2019) en ben ik al sinds 2005 partner van Olivier. 

Wanneer je voor mij kiest als fotograaf voor je huwelijk, een zwangerschapsreportage of draagdoekreportage, heb je gegarandeerd een leuke en gezellige tijd. Je lacht veel, iedereen is op z’n gemak en “niks” moet is waar we voor gaan!