a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Trouwfotografie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Twee fotografen

Offerte op maat

Binnen 24 uur een preview

Fotoalbum behoort tot de mogelijkheden

“Je paste zo perfect bij onze dag! Onze gasten dachten dat je ook gast was. Je mengde je zo mooi en onopvallend in het gezelschap.”

Trouwfotograaf, Huwelijksfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage, huwelijksreportage, Foto-dag.nl, fotograaf Den Haag

Dé Dag

Afhankelijk van waar jullie voor gekozen hebben, zien we elkaar bij de bruid, bruidegom, bij het afhalen of misschien zelfs pas op het stadhuis. Alles is mogelijk! Ik werk samen met een paar vaste fotografen. We zijn op elkaar ingespeeld en hebben aan een half woord genoeg.

We maken een fotoreportage, we leggen alles vast op het stadhuis (en misschien ook in de kerk?) en wellicht maken we ook foto’s tijdens het aansnijden van de taart.

Na een mooie dag gaan jullie lekker eten en feesten en ga ik thuis de eerste foto’s bekijken. Jullie ontvangen binnen 24 uur een preview van minimaal 10 foto’s.

onopvallend aanwezig – gezellig – professioneel – tikkeltje eigenwijs – relaxed

Na Dé dag

Na uiterlijk acht weken lever ik jullie de gemaakte foto’s aan. Jullie ontvangen deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery.

Willen jullie een fotoalbum met jullie mooiste foto’s? Ook dat is mogelijk. We bespreken de eerste opties hiervan tijdens ons kennismakingsgesprek, maar ook na jullie trouwdag kan er alsnog een album gemaakt worden.

Trouwfotograaf, Huwelijksfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage, huwelijksreportage, Foto-dag.nl, fotograaf Den Haag