a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Draagdoekfotografie Den Haag – Woven Wings release

Draagdoekfotografie – Woven Wings release

Een klein half jaar geleden plaatste ik een oproep voor een portfolio shoot voor een moeder die haar kindje draagt in een draagdoek of een (ergonomische) drager. Daar kwamen véél reacties op! Eén van de moeders die ik uitkoos, was Marloes.

Marloes is draagconsulente en geeft workshops in hoe je je kindje veilig kunt knopen. Of ze gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte drager/doek.

In september 2017 hadden we de fotoreportage (Marloes is zo “gek” dat ze zelfs de fontein in sprong voor een superleuke foto). Niet alleen hebben we een heerlijke ochtend gehad en mooie foto’s gemaakt, ook hadden we een goede klik. En nadat één van de foto’s van die reportage pronkte op de voorpagina van de 2018 kalender van draagdoekenmerk Didymos, wisten we zeker dat we vaker samen wilden werken!

Zeiknat
Net na de flinke sneeuwval in december 2017, spraken we op de valreep af. De sneeuw smolt al en begon het na 5 minuten keihard te regenen, dus we moesten onze shoot staken (gelukkig hadden we nog wel toffe foto’s gemaakt).

Omdat Marloes ambassadeur voor draagdoekenmerk Woven Wings is, kreeg ze een nieuwe (nog niet verkrijgbare) draagdoek op bezoek. Deze doek mocht ze testen, voelen, proberen, etc. De vaste fotografe van Woven Wings was door omstandigheden niet beschikbaar om foto’s te maken van de doek, dus werd gevraagd of Marloes en ik dat samen wilden doen. Natuurlijk!

Woven Wings
Dus, op 14 december spraken we af. Marloes had haar dochter Nena op haar rug als model en haar zoon Max als entertainer voor Nena. Ergens in Den Haag (ik weet nog steeds niet waar ik nou precies was ;-)), was een klein skate park met graffiti. Het was koud, de lucht was blauw, de zon scheen en er hing wederom regen in de lucht. En oh, wat hebben we gelachen en geweldige foto’s kunnen maken!

De doek, de Woven Wings Aphrodite werd uiteindelijk op woensdag 3 januari 2018 gelanceerd, tegelijk met de Woven Wings Hera. En wat een prachtige doeken! Allebei!

draagdoekfotografie, draagdoek, draagfotograafdenhaag, foto-dag.nl, Woven Wings