a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat spannend, leuk en bijzonder. En wat leuk dat je daar een trouwfotograaf bij zoekt. Er is veel diversiteit binnen trouwfotografie, dus neem vooral je tijd om iemand te kiezen die bij je past.

Kennismaking
Omdat je een boek ook niet enkel op z’n kaft kunt beoordelen, en een fotograaf niet enkel op een offerte, vind ik het altijd fijn om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek te houden. Dit kan bij jullie thuis, bij jullie trouwlocatie of ergens halverwege.  We spreken dan jullie dag en wensen door en binnen een week na die afspraak ontvangen jullie van mij een offerte op maat, volledig aangepast aan jullie wensen.

Dé dag
Afhankelijk van waar jullie voor gekozen hebben, zien we elkaar bij de bruid, bruidegom, bij het afhalen of misschien zelfs pas op het stadhuis. Alles is mogelijk! We maken een fotoreportage, ik leg alles vast op het stadhuis (en misschien ook in de kerk?) en wellicht maak ik ook foto’s tijdens het aansnijden van de taart. Na een mooie dag gaan jullie lekker eten en feesten en ga ik thuis de eerste foto’s bekijken. Jullie ontvangen binnen 24 uur een preview van minimaal 10 foto’s.

Daarna
Na uiterlijk acht weken lever ik jullie de gemaakte foto’s aan. Jullie ontvangen deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery.

Album
Willen jullie een fotoalbum met jullie mooiste foto’s? Ook dat is mogelijk. We bespreken de eerste opties hiervan tijdens ons kennismakingsgesprek, maar ook na jullie trouwdag kan er alsnog een album gemaakt worden.

Twee fotografen?
Wanneer jullie foto’s willen van zowel de aankleding van de bruid als de bruidegom, stel ik graag voor dat we met twee fotografen komen. De ene fotograaf begint dan bij de bruid, de andere bij de bruidegom. Het voordeel van twee fotografen is dat jullie foto’s van hetzelfde moment vanuit verschillende invalshoeken hebben, en dat de ene fotograaf zich bijvoorbeeld kan richten op jullie gasten, terwijl de andere fotograaf zich richt op jullie. Daarnaast is het ook gezellig en fijn om met z’n tweetjes te zijn. De mogelijkheden voor twee fotografen kunnen jullie kenbaar maken tijdens het kennismakingsgesprek. Mijn vaste samenwerkingspartner is Rolinka van Just Kidding Fotografie

Investering
Na het kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen doorspreken, maak ik altijd een offerte op maat waarin deze wensen zijn opgenomen. De tarieven die op mijn website worden genoemd,  zijn een indicatie en kunnen dus afwijken.