a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Draagfotografie

Je ziet steeds meer (groot)ouders hun kindje dragen, in een draagdoek of in een (ergonomische) drager. Je kindje is zo dicht bij je, voelt je hartslag, lichaamswarmte en ademhaling en voelt zich daardoor veilig en geborgen. Je kunt je kindje op zowel de buik, heup als rug dragen. En als je kindje last heeft van spugen of krampjes, is het dragen ook al zo fijn voor zowel jou als je kindje. Je kindje voelt dat jij snapt wat er nodig is en jullie band versterkt. En niet onbelangrijk: je hebt even je handen vrij om iets anders te doen!

Ook ik heb mijn kindje gedragen en heb het als heel erg prettig ervaren. De warmte, interactie en gezelligheid terwijl mijn kindje op mijn buik/rug zat, daar genoot ik in volle teugen van! Inmiddels is mijn kindje al een peuter, maar nog steeds wordt er regelmatig gedragen met draagdoeken of dragers.

Die warmte, interactie en gezelligheid die ik zelf heb ervaren, die wil ik graag voor jou vastleggen op foto. Daarom ben ik begonnen met draagfotografie. Samen gaan we (met de doeken/dragers die jij wilt) naar een voor jou fijne locatie en maken we mooie foto’s. Ik pas me aan jullie tempo aan en we forceren niks. Samen kletsen we over draagdoeken, dragers, gekke situaties, speel jij met je kindje en haal je de gekste capriolen uit met je kindje. En zonder dat je het door hebt, maak ik de foto’s.

Na de fotoreportage
Na uiterlijk zes weken lever ik je de gemaakte foto’s aan. Je ontvangt deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery. Ook een harmonicaboekje of een mini fotoalbum behoren tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Draagconsulente
Wanneer je nog nooit gedragen hebt, adviseer ik je om contact met een draagconsulente op te nemen. In een consult kunnen jullie samen uitzoeken welke doek/drager voor jou het meeste geschikt is en kun je deze ook vaak huren om uit te proberen. Ik werk zelf erg graag samen met draagconsulente Marloes van Ik neem je mee uit Den Haag, maar er zijn natuurlijk meer draagconsulentes!

Carry Moments
Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het Nederlands Collectief van Draagfotografen: Carry Moments. Samen zetten wij draagfotografie op de kaart en brengen we dit onder de aandacht.