Trouwfotografie

zwangerschapsfotografie, draagfotografie, trouwfotografie, draagfotograaf, zwangerschapsfotograaf, trouwfotograaf, fotograaf den haag, fotograaf Voorburg

Trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat spannend, leuk en bijzonder. En wat leuk dat je daar een trouwfotograaf bij zoekt. Er is veel diversiteit binnen trouwfotografie, dus neem vooral je tijd om iemand te kiezen die bij je past.

Vooraf
Wanneer jullie interesse hebben in mij als fotografe tijdens jullie dag, stel ik voor dat we eerst een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken. Dit kan bij jullie thuis, bij mij thuis of ergens halverwege.  We spreken dan jullie dag en wensen door. Daarna kom ik binnen een week met een offerte.

Love shoot
Enkele weken voor jullie grote dag spreken we nog eens af om een “love shoot” in te plannen.  We gaan dan langs bij de locatie waar jullie de foto’s (binnen of buiten) willen maken om zo te zien wat dat voor resultaten oplevert en om ervoor te zorgen dat jullie wat wennen aan mij en aan de camera. Omdat het voor zowel mij als voor jullie belangrijk is in de voorbereiding, zit deze reportage bij de totaalprijs inbegrepen. Jullie krijgen uiteraard de foto’s ook in jullie bezit.

Dé dag
Afhankelijk van waar jullie voor gekozen hebben, zien we elkaar bij de bruid, bruidegom, bij het afhalen of misschien zelfs pas op het stadhuis. Alles is mogelijk! We maken een fotoreportage, ik leg alles vast op het stadhuis (en misschien ook in de kerk?) en wellicht maak ik ook foto’s tijdens het aansnijden van de taart. Na een mooie dag gaan jullie lekker eten en feesten en ga ik thuis de eerste foto’s bekijken. Jullie ontvangen binnen 24 uur een preview van minimaal 10 foto’s.

Daarna
Na uiterlijk zes weken lever ik jullie de gemaakte foto’s aan. Jullie ontvangen deze op zowel hoge als lage resolutie. De foto’s op hoge resolutie worden aangeleverd op USB en de foto’s op lage resolutie worden aangeleverd in een online (met wachtwoord beveiligde) gallery.

Album
Wellicht willen jullie een fotoalbum met jullie mooiste foto’s. Ook dat is mogelijk. We bespreken de opties hiervan tijdens ons kennismakingsgesprek.

Twee fotografen?
Indien gewenst is het mogelijk om met twee fotografen jullie dag vast te leggen. De ene fotograaf begint dan bij de bruid, de andere bij de bruidegom. Het voordeel van twee fotografen is dat jullie foto’s vanuit verschillende standpunten krijgen en van verschillende momenten. De mogelijkheden voor twee fotografen kunnen jullie kenbaar maken tijdens het kennismakingsgesprek. Mijn vaste samenwerkingspartner is Rolinka van Just Kidding Fotografie

Tarieven
Na het kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen doorspreken, maak ik altijd een offerte op maat waarin deze wensen zijn opgenomen. De tarieven zijn een indicatie en kunnen dus afwijken.